Iparági hírek - 2020. augusztus

Nyitóoldal > Archivum > Hírek

Magyar Sebkezelő Társaság

csík

Iparági hírek, sajtószemle (főként) külföldről - 2020. augusztus


Az alábbiakban a megjelenés időrendjében szemlézett külföldi cikkek nem feltétlenül tükrözik a Társaság és annak vezetése álláspontját!


At 6.40% CAGR, Wound Debridement Market Size | Industry Analysis Report, 2020-2025 - Pharmiweb.com
A Brandessence Market Research and Consulting Pvt ltd elemzése szerint a globális seb-debridement piac értéke 2018-ban 4,64 milliárd USD volt, és 2025-re várhatóan eléri a 7,16 milliárd USD-t, ami 6,40%-os éves átlagos növekedést jelent az előrejelzési időszakban. („6,40%-os CAGR érték, a seb-debridement piac mérete | Iparági elemzési jelentés, 2020-2025”)


Advanced Wound Care Market: Trends, Applications, Industry Competitive Analysis, Growth, Forcast: 2019 to 2029 - Clarkscarlet.com
A Trusted Business Insights cég elemzi a növekedés és a fellendülés forgatókönyveit, és hogy a fejlett sebkezelő piacon van-e tartós strukturális hatása a kibontakozó válságnak. („Fejlett sebkezelő piac: Trendek, alkalmazások, iparági versenyvizsgálat, növekedés, előrejelzés: 2019-2029”)


Biomaterials Market Worth USD 245.6 Billion at 12.2% CAGR; Increasing Number of Novel Product Launches to Skyrocket Demand - Globenewswire.com
A biotermékek globális piaca készen áll arra, hogy a klinikai hatékonyságának köszönhetően lendületet kapjon a bioanyagok széles választéka növekvő használata. Számos előnyt nyújtanak a sebkezelő alkalmazásokban is. („A bioanyagok piaca 245,6 milliárd dollár értékű, 12,2%-os CAGR-értékkel; az új termékek forgalomba hozatala erősen növeli a keresletet”)


Global Dermal Regeneration Matrix Device Market to Witness Stellar CAGR During the Forecast Period - Newsbrok.com
A dermális regenerációs mátrix eszközök megfelelő környezetet biztosítanak a bőrsejtek szaporodásához és differenciálódásához. Segítenek a test saját javítási mechanizmusának beindításában. A dermális regenerációs mátrixokat a bőr égési sérüléseinek kezelésére használják, és alkalmazhatók a kontraktúrák (hegek) rekonstrukciós műtéteiben is. („Nagy növekedés várható a globális dermális regenerációs mátrix eszközök piacán az előrejelzési időszakban”)


Impressive Trends and Future Scope of Negative-pressure Wound Therapy (NPWT) Devices Market - Newsbrok.com
A jelentés szerint a negatív nyomású sebkezelő eszközök globális piaca 2.985 millió USD volt 2017-ben. Az előrejelzések szerint 2018 és 2026 között 9,6%-os CAGR (évi átlagos) növekedés várható. („A negatív nyomású sebterápia (NPWT) készülékek piacának lenyűgöző tendenciái és jövőbeli kilátásai”)


Negative Pressure Wound Therapy (NPWT) Market to Display Moderate Growth, Demand in Coronavirus Crisis to Favor Growth - Primefeed.in
Az idősek egyre növevők száma az egyik fontos tényező, amely felelős az NPWT-termékek iránti növekvő igényért. Az USA-beli National Institutes of Health adatai szerint a világ teljes népességének 8,5%-a 65 éves vagy annál idősebb volt 2015-ben, és ez az arány 2050-re várhatóan 17,0% -ra növekszik. („A negatívnyomásos sebkezelési terápia (NPWT) piaca mérsékelt növekedést mutat, a koronavírus-válság kedvez a növekedésnek”)


Analysis of Potential Impact of COVID-19 on Wound Healing Market - Bulletinline.com
A sebkezelő piac várhatóan hamarosan erőteljes növekedést fog elérni, mivel növekszik a balesetek száma és növekszik az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés lehetősége. A piac 2025 végére valószínűleg 35.065,7 millió dollárra emelkedik, az éves átlagos növekedés üteme elérheti a 4,80%-ot. („A COVID-19 potenciális hatásának vizsgálata a sebkezelő piacra”)


Negative Pressure Wound Therapy Market: Global Research,Taxonomy,Outlook,Trends and Forecast by 2025 - Kyn24.com
A negatívnyomásos sebterápia (NPWT) globális piaca várhatóan jelentősen növekszik az előrejelzési időszakban. A várakozások szerint a 2017-es 2,24 milliárd dolláros piaci érték a vizsgált időszakban évente átlagosan 6,7%-kal fog növekedni. („A negatívnyomásos sebterápia piaca: globális kutatás, taxonómia, kilátások, trendek és előrejelzések 2025-ig”)


Amniotic Membrane Market Analysis & Key Business Strategies by Leading Industry Players - Primefeed.in
Az amnionhártya egy vékony szövet, amely a placenta magzati oldalát fedi le. Az emberi amnionhártyát több mint 100 éve használják bioanyagként a különféle szövetek műtéti rekonstrukciójához, mivel elősegíti a sebgyógyulást. („Amnionhártya piaci elemzés és kulcsfontosságú üzleti stratégiák a vezető iparági szereplők által”)


Active Wound Care Market Research, Industry Outlook, Current Trends and Forecast by 2027 - Marketwatch.com
Az aktív sebkezeléssel eltávolítják a meggyengült szöveteket, hogy meggyógyítsák a bőr sebét. Ezeket a szolgáltatásokat elsősorban akkor használják, amikor egy seb jelentős megtisztítására van szükség, mielőtt a kötszert vagy helyettesítőt felhordják rá. A piac mérete 2024-ig várhatóan meghaladja az 5,4 milliárd dollárt, ami 9,3%-os éves átlagos növekedési ütemet jelent az adott előrejelzési időszakban. („Aktív sebkezelő piac kutatása, ipari kilátások, aktuális trendek és előrejelzések 2027-ig”)


Hyperbaric Oxygen Therapy (HBOT) Devices Market Significant Market Size | Comprehensive Analysis, Industry Revenue, Forecast till 2020-2024 - Bulletinline.com
A hiperbár oxigénterápiás eszközök piacának bővülését elsősorban az akut és krónikus sebek növekvő gyakorisága, a HBOT eszközök szélesebb körű alkalmazása a kozmetikai eljárásokban és a sebkezelésben, valamint a technológiai fejlődés okozzák. Az eszközöket cukorbetegség, vénás vagy artériás elégtelenség, zúzódások, valamint a sugárterápia késői hatásai által okozott sebek vagy szöveti károsodások kezelésére használják. („Hiperbár oxigénterápiás (HBOT) eszközök piacának jelentős piaci mérete | Átfogó elemzés, ipari bevételek, előrejelzés 2020-2024-ig”)


Adoption Scenario of Burn Treatment Market to Remain Positive Through 2025 - Lakeshoregazette.com
Az égési sérülések az Egészségügyi Világszervezet becslése szerint évente több mint 265.000 halálesést okoznak. A nem halálos égési sérülések száma is nagyon magas, és komoly orvosi ellátást igényelnek, pl. 2004-ben a világon mintegy 11 millió ember szenvedett ilyen sérülést olyan mértékben, hogy orvosi kezelésre volt szükségük. („Az égési sebek kezelése piacának 2025-ig történő pozitívnak maradásának elfogadási forgatókönyve”)


Wound Healing Market will Revenue to Cross USD 24920 million in 2020 to 2025 Research by Business Opportunities, Top Companies report covers, new opportunities planning, globally Market Key Facts, consumption by Regional data - Marketresearchposts.com
A globális sebkezelő piac mérete várhatóan évente átlagosan 2,6%-kal bővül a 2020–2025 közötti előrejelzési időszakban, és a 2019-es 22480 millió USD-ről 2025-re várhatóan eléri a 24920 millió USD-t. („A sebkezelő piac árbevétele 2020-ről 2025-re eléri a 24920 millió dollárt. Üzleti lehetőségek kutatása, vezető cégek, az új lehetőségek tervezése, a globális piaci tények, a regionális adatok felhasználása”)


Advanced Wound Care and Closure Market Top Players Smith and Nephew, Kinetic Concepts, 3M, BSN medical, Covidien, ConvaTech, Derma Sciences, Integra LifeSciences - Openpr.com
A sebkezelő piac a nedves sebkötéseket (filmek, habok, hidrokolloidok, hidrogélek, kollagén, alginát és ezüst sebkötések), az aktív sebkezelést (bőrpótlók és növekedési faktorok), valamint terápiás eszközöket (negatív nyomású sebterápia (NPWT)), és a nyomáscsökkentő eszközöket (stb.) tartalmazza. („A sebkezelési és bezárási piac legfontosabb játékosai Smith and Nephew, Kinetic Concepts, 3M, BSN medical, Covidien, ConvaTech, Derma Sciences, Integra LifeSciences”)


How COVID-19 Impacting Negative Pressure Wound Therapy (NPWT) Market? - Primefeed.in
A globális negatív nyomású sebterápia (NPWT) piacának mérete a várakozások szerint 2026-ra eléri a 2,74 milliárd USD-t, ami az előrejelzési időszakban 5,1% CAGR-értéket mutat. 2018-ban azonban 1,85 milliárd USD volt. („Hogyan befolyásolja a COVID-19 a negatív nyomású sebterápia (NPWT) piacát?”)


Patch Based Wound Healing Products Market 2020-2026 Latest Trends and Precise Outlook - Primefeed.in
A tapasz alapú sebkezelő termékek globális piacán a 2019-2026-os előrejelzési időszakban állandó 4,25%-os CAGR-mutatót (átlagos éves növekedés) várható. A növekvő igény az azonnali sebkezelő termékek iránt és a fejlett kötszerek elérhetősége a piaci növekedés tényezői. („Tapasz alapú sebkezelő termékek piaca 2020-2026. Legfrissebb trendek és a pontos kilátások”)


2027 Wound Irrigation Solutions Market |Top Companies, Trends and Future Prospects Details for Business Development - Cuereport.com
A közúti balesetek a vezető traumatikus események, amelyek világszerte elősegítik a seb-irrigációs megoldások piacának fellendülését. Az egész világon a forgalom és az utak megoszlanak autók, buszok, teherautók, motorkerékpárok, mopedek, gyalogosok, állatok, taxik és más utazási módok között. Annak érdekében, hogy eltávolítsák a baktériumokat a szennyezett szövetekből, a sebfelületet először öntöző oldatokkal öblítve megtisztítják. Jelenleg az összes irrigációs megoldás közül a povidon-jódot, a normál sóoldatot, az amikacint használják széles körben a kórházakban. Megfelelő alkalmazása esetén az irrigáció javíthatja a seb gyógyulását, csökkentve a fertőzést és az azzal járó morbiditást. („2027-es seb-irrigációs piac | A legjobb vállalatok, trendek és a jövőbeli kilátások részletei az üzleti fejlődés szempontjából”)


3D Scanner Market Analysis and Forecast to 2025 | 6.9% CAGR Projection over the Next Five Years - Bulletinline.com
Az egészségügyben a 3D szkennerek felhasználhatók a testrészek háromdimenziós modellezésére, a sebek kezelésének megkönnyítésére, valamint emlőimplantátumok készítésére. („3D szkenner piaci elemzés és előrejelzés 2025-ig | 6,9%-os CAGR-előrejelzés az elkövetkező öt évben”)


Orthobiologics Market: Global Market Estimation, Dynamics, Trends, Competitor Analysis & Forecast 2019-2030 - Primefeed.in
Az ortobiologikumok az emberi testből kezelés céljából nyert biológiai anyagok. Ezek az anyagok elősegítik a gyógyulási folyamatot a gyorsabb felgyógyulás érdekében. Egyes esetekben ezeket az anyagokat a kezelés későbbi felhasználására is megmentették. Az ortobiologikumok regeneráló sejtterápiákként is ismertek, mivel a normál működés helyreállításával elősegítik a sebek, a törések és az izmok gyógyulását, az inak és ínszalagok kezelését. („Ortobiológiai piac: Globális piaci becslés, dinamika, trendek, versenytársak elemzése és előrejelzés 2019-2030”)


Wound Management Devices Market Size to Reach USD 18,818.4 million by 2026, Growing at a CAGR of 4.3% - Medgadget.com
A piaci növekedést várhatóan olyan tényezők fogják elősegíteni, mint például az égési sérülések növekvő száma, a fertőzésellenes kötszerek iránti növekvő igény, valamint a diabéteszes- és lábszárfekélyek növekvő gyakorisága. Az USA-beli National Center for Biotechnology Information a fejlett országok lakosságának 1-2%-ánál krónikus seb fog kialakulni az életük során. („A sebkezelő eszközök piaca évi 4,3%-os átlagos növekedés mellett 2026-ra eléri a 18.818,4 millió dollárt”)
Önt is várjuk a Magyar Sebkezelő Társaság tagjai közé!

Ehhez:

Várjuk online jelentkezését!

vagy kérjük,

Töltse le és küldje vissza a regisztrációs lapot!