Iparági hírek - 2021. június

Nyitóoldal > Archivum > Iparági hírek

Magyar Sebkezelő Társaság

csík

Iparági hírek, sajtószemle (főként) külföldről - 2021. június


Az alábbiakban a megjelenés időrendjében szemlézett külföldi cikkek nem feltétlenül tükrözik a Társaság és annak vezetése álláspontját!


Diabetic Foot Ulcer Market Forecast to 2028 - COVID-19 Impact and Global Analysis By Type, Ulcer Type, and End User - Globenweswire.com
A diabéteszes lábfekély piacának mérete a 2026-os 4.279,65 millió dollárról 2028-ig várhatóan eléri a 7.793,83 millió dollárt, ami 7,78%-os CAGR-t jelent az adott időszakban. („Diabéteszes lábfekély-piaci előrejelzés 2028-ig - COVID-19 hatás és globális elemzés típus, fekély típusa és végfelhasználó szerint”)


USD 24.01 Billion, Wound Care Market [2021-2028] | Size, Share, Growth, Trends, Revenue, Analysis, Competitive Landscape, Forecast Report - Globenweswire.com
A Wound Care Market Research Report c. jelentésben bemutatott legfontosabb piaci szereplők: Smith & Nephew (London, Egyesült Királyság), 3M (Minnesota, USA), ConvaTec Inc. (Anglia, Egyesült Királyság), Cardinal Health (Dublin, Ohio), Coloplast A / S (Humlebaek) , Dánia), Mölnlycke Health Care AB (Göteborg, Svédország), Medtronic (Dublin, Írország), PAUL HARTMANN AG (Heidenheim, Németország), BSN medical (Hamburg, Németország), Integra LifeSciences Corporation (New Jersey, Egyesült Államok), Johnson & Johnson Services, Inc. (New Brunswick, Egyesült Államok). („A 24,01 milliárd dolláros sebkezelési piac [2021-2028] | Méret, részesedés, növekedés, trendek, bevétel, elemzés, versenyképesség, előrejelzés”)


Global Wound Dressings Market Competitive Landscape, Size, Demand, Research Methodology, Statistics and Industry Analysis Report by 2028 - Manometcurrent.com
A sebkötések piaca várhatóan növekedni fog a 2021 és 2028 közötti időszakban. A Data Bridge Market Research elemzése szerint a bővülés átlagos, éves mértéke (CAGR) 7,15%-os lesz. A piaci növekedést a krónikus betegségek és a sebgyógyulási képességeket befolyásoló állapotok növekvő prevalenciája hajtja. („A globális sebkötési piac versenyképességi, méret, keresleti, kutatási módszertani, statisztikai és iparági elemzési jelentése 2028-ig...”)


The nanofiber market is expected to register a CAGR of more than 25% during the forecast period (2021-2026) - Globenewswire.com
A COVID-19 az egész világon instabilitást teremtett a nanoszálas piacon. A kormányok által több országban is elrendelt bezárások és korlátozások a nanoszálak iránti kereslet csökkenését eredményezték a különböző végfelhasználói iparágakban. („A nanoszálas piac várhatóan több mint 25%-os CAGR-ot ér el a 2021-2026 közötti időszakban”)


What are Main Factors Responsible for Surge in Negative Pressure Wound Therapy Market? - Openpr.com
Az előrejelzések szerint a negatívnyomású sebkezelő (NPWT) eszközök globális piaca a 2019-es 2178,4 millió dollároshoz képest 2030-ra 4541,5 millió dolláros bevételt fog termelni (CAGR = 7,3%). („Melyek a negatívnyomású sebterápiás piac túlfeszültségének fő tényezői?”)


By 2026, Global Diabetic Foot Ulcer Treatment Market Share Revenue Will Reach to USD 12 Billion, at 7.9% CAGR Growth, According to Facts & Factors - Globenewswire.com
A diabéteszes lábszárfekély olyan orvosi rendellenesség, amelynél a beteg lábának alján nyitott seb található. A cukorbetegségben szenvedő betegeknél gyakran jelentkezik ez az alternatív rendellenesség a perifériás neuropathia és a perifériás érbetegségek okozta ischaemia miatt. A diabéteszes lábszárfekély-kezelési piac jelentős növekedésének fő mozgatórugói a diabéteszes állapotok növekedése az idősödő népesség körében, illetve az időskorú népesség számának növekedése. („A Facts & Factors szerint 2026-ra a globális diabéteszes lábfekély-kezelési piaci részesedése 12 milliárd USD-t ér el, 7,9% -os CAGR növekedés mellett”)


Wound Care Market 2030 Revenue To Be $34,459.2 Million Says P&S Intelligence - Yahoo.com
A krónikus betegségek, például a cukorbetegség növekvő prevalenciája; az égési sérülések és más típusú sérülések növekvő esetszáma, valamint a népesség elöregedése hajtja a sebkezelési termékek iránti keresletet. („A sebkezelési piac 2030-as bevétele 34.459,2 USD lesz - állítja a P&S Intelligence”)


The Medical Tapes And Bandages Market To Get Higher With Innovations - Mccourier.com
A Persistence Market Research legfrissebb jelentése szerint a ragtapaszok és kötések globális piacán lassú növekedés várható. A becslések szerint a piac a 2017-2022 közötti időszakban várhatóan 3,6%-os CAGR-értékkel fog bővülni, s 2022 végére eléri a 7.403,0 millió USD árbevételt. („Az orvosi ragtapaszok és kötések piaca az innovációkkal magasabbra fog kerülni”)


Global Medical Collagen Market to Reach US$ 331.2 million by 2026 as per the Latest Research - Exchange99.com
Az orvosi kollagén a műtétek során gyakran használt fogyóeszköz, amely töltőanyagként működhet, gyorsan megállíthatja a vérzést, megakadályozhatja az adhéziót, felgyorsíthatja a sebgyógyulást és csökkentheti a posztoperatív szövődményeket. („A legfrissebb kutatások szerint a globális orvosi kollagén piac mérete 2026-ra eléri a 331,2 millió dollárt”)


Global Active Wound Care Market Popular Trends & Technological Advancements To Watch Out For Near Future with COVID-19 Impact Analysis... - Pharmiweb.com
Az aktív sebkezelési piac várhatóan bővülni fog a 2020 és 2027 között. A Data Bridge Market Research elemzése szerint a piac mérete 2027-re 28,48 milliárd USD-t tesz ki, ami a jelzett időszakban 4,65%-os CAGR-s értéket jelent. A sebkezelési kutatás finanszírozásának növekedése elősegíti a terület növekedését. („Globális aktív sebkezelési piac - Népszerű trendek és technológiai fejlesztések, amelyekre a közeljövőre figyelni kell, COVID-19 hatáselemzéssel...”)


Insights on the Eggshell Membrane Global Market to 2028 - by Type, Application and Region - Businesswire.com
Egy új tanulmány szerint a tojáshéj hártyák globális piacának mérete 2028-ra várhatóan eléri a 214,9 millió USD-t. A jelentés részletes betekintést nyújt a jelenlegi piaci dinamikába, és elemzést nyújt a jövőbeni növekedésről. („Betekintés a tojáshéj hártya globális piacára 2028-ig - típus, alkalmazás és régió szerint”)


Patch Based Wound Healing Products Market Size Is Expected To Generate Huge Revenue and Competitive Outlook - Mcourier.com
A tapasz alapú sebkezelő termékek globális piacán 4,25%-os stabil CAGR lesz tapasztalható a 2019-2026 közötti időszakban. A piaci növekedés legfőbb tényezői: az azonnali (instant) sebgyógyító termékek iránti növekvő kereslet és a fejlett kötszerek elérhetősége. („A tapasz alapú sebkezelő termékek piaci mérete várhatóan hatalmas bevételt és versenyképes kilátást eredményez”)


Surgical Drains/Wound Drainage Systems Market will touch a new level in upcoming year with top key players... - Mcourier.com
A drenázs rendszereket széles körben használják a levegő és a felgyülemlett folyadékok, különösen a vér és a genny elvezetésére, s ez megkönnyíti a sebgyógyulást. A sebészeti drének egyre nagyobb elfogadottságot élveznek a különféle műtéti eljárásokban. Ezek a seb-drenázs rendszerek szintén általánossá váltak a sebek gyógyításában és a fertőzés előfordulásának csökkentésében a hasi beavatkozások és az ortopédiai műtétek során, nevezetesen az ízületek pótlásakor. („A sebészeti drének/seb-drenázs rendszerek piaca a következő évben új szintet fog elérni a legfontosabb kulcsszereplőkkel ...”)


Single-Use Negative Pressure Wound Therapy Devices Market Shoots up to US$ 892.32 million by 2028 - Flanewsonline.com
Az NPWT-t a sebtípusok széles körének kezelésére használják, beleértve a traumás, nehezen gyógyuló és krónikus sebeket. Flap-pel vagy graft-tal borított sebek kezelésére is használják. Az NPWT orvosi eszközzé alakult át, például egyszerhasználatos NPWT-eszközzé, ami egy zsebméretű, akkumulátorral működtethető eszköz. Ahogy a neve is mutatja, ezek eldobható és hordozható eszközök, s általában a járóbeteg-ellátásban használják őket. („Az egyszerhasználatos negatívnyomásos sebkezelő eszközök piacának mérete 2028-ra eléri a 892,32 millió USD-t”)


Global Wound Care Biologics Markets, 2021-2026: Biologic Skin Substitutes, Human Donor Tissue-Derived Products, Acellular Animal-Derived Products, Biosynthetic Products, Topical Agents - Yahoo.com
A sebkezelő biológikumok piaca erőteljes növekedést mutatott 2015-2020 során. A jövőre nézve ez a szegmens 2021 és 2026 között várhatóan körülbelül 8%-os CAGR-növekedést mutat majd. („A sebkezelő biologikumok világpiaca 2021-2026: Biológiai bőrpótlók, emberi donorszövetből származó termékek, acelluláris állati eredetű termékek, bioszintetikus termékek, helyi hatóanyagok”)
Önt is várjuk a Magyar Sebkezelő Társaság tagjai közé!

Ehhez:

Várjuk online jelentkezését!

vagy kérjük,

Töltse le és küldje vissza a regisztrációs lapot!