Iparági hírek - 2021. április

Nyitóoldal > Archivum > Iparági hírek

Magyar Sebkezelő Társaság

csík

Iparági hírek, sajtószemle (főként) külföldről - 2021. április


Az alábbiakban a megjelenés időrendjében szemlézett külföldi cikkek nem feltétlenül tükrözik a Társaság és annak vezetése álláspontját!


Wound Healing Market Detailed Analysis Of Current Industry Figures With Forecasts to 2028 By Major industry Players... - Pharmiweb.com
A sebkezelő piac várhatóan növekedni fog a 2021 és 2028 közötti előrejelzési időszakban. A Data Bridge Market Research elemzése szerint a piac ebben az időszakban 4,05%-os CAGR értékkel növekszik, és várhatóan eléri a 22.918,4 mUSD-t. A klinikai vizsgálatok egyre növekvő száma a elősegíti a piac bővülését. („Sebkezelő piac - A jelenlegi iparági adatok részletes elemzése 2028-ig tartó előrejelzésekkel főbb ipari szereplőnként”)


Global Negative Pressure Wound Therapy Industry (2020 to 2027) - Key Market Trends and Drivers - Finance.yahoo.com
A COVID-19 válság közepette a globális negatívnyomás-sebterápiás (NPWT) piac mérete 2020-ban 2,3 milliárd dollárra volt becsülhető, és az előrejelzések szerint 2027-re - 4,9%-os CAGR-érték mellett - várhatóan 3,2 milliárd dollárosra bővül. („Globális negatívnyomású sebterápiás ipar (2020-2027) - Főbb piaci trendek és mozgatórugók”)


Biomaterials Market insights offered in a recent report - Clarkcountyblog.com
A bioanyagok globális piacának értéke 2017-ben 70,98 Mrd USD volt, és várhatóan 2026-ra eléri a 251,28 Mrd USD-t, az előrejelzési időszakban 17,12%-os CAGR-érték mellett. („A bioanyagok piacába kínál betekintést egy friss jelentés”)


Patch Based Wound Healing Products Market to Achieve Significant Growth in the Near Future - Valleybugler.com
A tapasz alapú sebgyógyító termékek globális piaca a stabil 4,25%-os CAGR-értékkel fog bővülni a 2019-2026-as előrejelzési időszakban. („A tapasz alapú sebkezelő termékek piaca jelentős növekedést fog elérni a közeljövőben”)


MediWound Enrolls First Patient in Phase 2 Pharmacology Study of EscharEx - Globenewswire.com
A szövetek helyreállítására és regenerálására szolgáló új generációs bioterápiás megoldásokra összpontosító MediWound Ltd. bejelentette, hogy beválogatta az első pácienst a következő-generációs enzimatikus EscharEx® 2-es fázisú farmakológiai vizsgálatába. Az adatok 2021 második felében várhatók. („A MediWound beválogatta az első pácienst az EscharEx 2. fázisú farmakológiai vizsgálatába”)


Noventure acquires Ulkox® and Oleoabrax®, two medical devices based on patented new wound-healing technology - Pharmiweb.com
Az innovatív anyagalapú orvosi eszközök és speciális étrend-kiegészítők licenszelésére szakosodott Noventure bejelentette, hogy megvásárolta az Olea Europaea levélkivonat sebgyógyító technológián alapuló Ulkox® és Oleoabrax® termékeket. („A Noventure megvásárolja az Ulkox® és az Oleoabrax® gyógyszereket, amelyek két szabadalmaztatott új sebgyógyító technológián alapulnak.”)


Negative Pressure Wound Therapy Devices Market Research Report by Product Type, by Wound Type, by End-User, by Distribution Channel, by Application - Globenewswire.com
Az NPWT eszközök globális piaca a 2020-as 2183,56 millió dollárról 2025 végére várhatóan 2893,67 millió dollárra nő. („NPWT eszközök piackutatási jelentése terméktípusonként, sebtípusonként, végfelhasználónként, terjesztési csatornánként, alkalmazás szerint”)


Amryt Pharma Advances Regulatory Applications for Filsuvez - Epidermolysisbullosanews.com
Az Amryt Pharma benyújtotta az FDA-hoz a junkcionális- (JEB) és a disztrofikus epidermolysis bullosa-ban (DEB) szenvedő emberek bőrsebeinek kezelésére szolgáló gél, a Filsuvez (Oleogel-S10) engedélyeztetési kérelmét. („Az Amryt Pharma előrelépett a Filsuvez engedélyeztetésében”)


Venous Skin Ulcer Treatment Market: Negative Pressure Wound Therapy to be in High Demand - Biospace.com
A kompressziós terápiás termékek iránti növekvő tudatosság felgyorsítja a jövedelemtermelő folyamatokat a vénás bőrfekély-kezelési piacon működő vállalatok számára. („Vénás bőrfekély-kezelési piac: Nagy a kereslet a negatívnyomás-sebterápia iránt”)


The Wound Care on Ramp - Hme-business.com
Heather Trumm, sebkezelő szakember arról beszél, hogy a HME szolgáltatók hogyan találhatnak utat egy olyan szolgáltatási kategóriába, amely szinte az összes általuk kiszolgált betegcsoportra kiterjed. („Emelkedőben a sebkezelés”)


Breaking the paradigm: a new approach to wound care - Healtheuropa.eu
Egy biomedikai vállalat, a Nanomedic Technologies Ltd, egy innovatív, új módszert kínál a sebek kezelésére. Az electrospinning technológiát kihasználva a Nanomedic kifejlesztette a világ első kereskedelmi forgalomban lévő kézi készülékét, amely lehetővé teszi az egészségügyi szakemberek számára, hogy valós időben közvetlenül a páciens sebére nyomtassanak nanoszálas mátrixot. („A paradigma megtörése: a sebkezelés új megközelítése”)


Advanced Wound Care Market Size to Reach USD 20.42 Billion in 2027 - Globenewswire.com
A piac folyamatos bevételnövekedése a cukorbetegség globális szinten növekvő incidenciája, az idős populáció létszámának gyors bővülése és a sebfekélyek növekvő prevalenciájának tudható be. Ezenkívül a fejlettebb sebápolási termékek fejlesztésének technológiai fejlődése, a sebkezeléssel kapcsolatos kutatások finanszírozásának növelése, valamint a sebkezeléssel és gondozással kapcsolatos tudatosság növekedése további olyan kulcsfontosságú tényezők, amelyek várhatóan ösztönzik a piac bevételeinek növekedését az előrejelzési időszakban. („A fejlett sebkezelési piac mérete 2027-re eléri a 20,42 milliárd USD-t”)


Advanced Wound Care Market in Europe Rising Trends and New Technologies Research 2021 to 2027 - Ksusentinel.com
Az előrejelzések szerint a fejlett sebellátási piac mérete Európában 2027-re meghaladja a 4,2 milliárd USD-t. A megfertőződött műtéti sebekkel rendelkező betegek száma drámai módon megnőtt, ami elsősorban a balesetek példátlan növekedésének tudható be. A technológiailag fejlett sebkezelési termékek a kutatási és fejlesztési tevékenységektől kapnak lendületet. („Fejlett sekezelési piac Európában: emelkedő trendek és új technológiák kutatása 2021-től 2027-ig”)


Pharmaxis to start world-first trial of scar-reducing wound treatment - Clinicaltrialsarena.com
Kezia Parkins cikke. Az ausztrál Pharmaxis gyógyszerkutató társaság összefogott a Nyugat-Ausztráliai Egyetemmel (UWA), hogy elindítsa a világ első klinikai vizsgálatát egy olyan krém tesztelésére, amely megállítja a hegek kialakulását a trauma után, különösen égési sérüléseket követően. („A Pharmaxis megkezdte a világ első heg-csökkentő sebkezelésének vizsgálatát”)
Önt is várjuk a Magyar Sebkezelő Társaság tagjai közé!

Ehhez:

Várjuk online jelentkezését!

vagy kérjük,

Töltse le és küldje vissza a regisztrációs lapot!